Åbningstider, priser og beliggenhed

● Åben mandag - fredag efter forudgående aftale. ● Lørdag, søndag og helligdage mulighed for særaftaler, med tillægspris på ydelsen.● Ved akut behov for hjælp er du velkommen til at kontakte mig.  ● Mulighed for besøg i hjemmet/på institutionen.● Ved forløb finansieret via kommuner, forsikringsselskaber og virksomheder skal påregnes en merudgift på ca. 25% (pris efter aftale)

Priser for privatbetalende

 • Individuel terapiFamiliebehandlingTraumebehandling

  Terapisamtaler og traume-behandling med børn, unge eller voksne af ca. en time pr. gang. Almindeligvis aftales et forløb af 3 til 8 gange. Nogle forløb er af bare en enkelt time, og andre af længere varighed.  

  Ved familie-terapi afsættes 90 til 120 min. 1900 kr. Også her aftales oftest et forløb af 3 til 8 gange.

  950 kr
  pr. time
 • Rideterapi og handicapridning

  Rideterapi og handicapridning kan tilbydes separat, og kan også kombinere med narrativ terapi / familiebehandling. Tidsrammen tilpasses efter den enkeltes behov fx. 45-60 min. Eller 90-120min.

  Vær opmærksom på at rideterapi ikke nødvendigvis handler om at ride, men om det samspil, der kan skabes mellem menneske og hest. 

  1150 KR
  45-60 min.
 • Bisidderstøtte

  Udover selve mødet, hvor jeg er bisidder, skal der indtænkes tid til samtale før og efter mødet. Samt evt. tid til at hjælpe dig med formulering af skriftlige henvendelser/ klager. 

  Timeforbruget kan variere alt efter, hvor meget materiale jeg skal forholde mig til. Derfor er det vigtigt, at vi forventningsafstemmer - inden processen sættes i gang.

  950KR
  pr. Time
 • Studiestøtte

  education_21

  Studiestøtten er helhedsorienteret og har fokus på både din faglige/metodiske proces ifm. opgaveskrivning, prøver, studiestrategier. Samt på hvordan du har det, din trivsel og psykiske tilstand. Den faglige/metodiske støtte og terapeutiske indsats er således integreret i denne tilgang.

  OBS: Der gives 30 % rabat til studerende på SU.

  950KR
  pr. Time
 • Beliggenhed

  Min praksis ligger i Gevninge, kun 10 km fra Roskilde. Adressen er:Gevninge Bygade 26 4000 Roskilde.

  Du finder gratis parkering overfor, og du kan nemt ankomme med offentlig transport fra Roskilde- og Lejre station.

  Samtale i rolige omgivelser